Tuesday, November 9, 2010

Liverpool 2 - 0 Chelsea ( Anfield, 8 Nov 2010)

Woooooooowwwooooo..Yeeeeaaahhhh...The final scoreline at Anfield showed Liverpool 2  - 0 Chelsea after 90 minutes..Its just brilliant, amazing, entertaining, breath taking, unbelievable and the important is that make me a happy person in the world..maybe..Torres is simply unstoppable..One word, maybe more!! ''He's back''..''El-Nino is back''..''Our No.9 is back''..''Our season just started today''..macam2 aku rasa yang terkeluar dari peminat2 setia the reds seluruh dunia..termasuk lah aku yang dok kat bumi bertuah Malaysia ini.Korang bayangkan macammana menanggung kepedihan dan kesakitan..al maklumlah 10 games and only 12 point(sebelum game semalam laa)??? this is relegation battler performance..RELEGATION??? maaakkk ai..agak2 sikit..LIVERPOOL ni..the reds ni..dengan Kejuaraan Liga Perdana Inggeris sebanyak 18 kali, Champion League tak usah sebut..5 kali KO!!!! Man u baru 2 kali, Chelsea langsung tak pernah..Tapi aku sedar yang banyak mulut berkata ''alah, peminat liverpool hidup dengan sejarah..'' yes we admitted that''..tapi dah aku memang sokong sangat2 Liverpool ni..takkan nak salahkan sejarah..aku sokong Liverpool pun bukan Torres yang paksa, bukan Gerrard yang datang melutut..dan juga bukan Brilliant Shankly yang datang memujuk.,Its just take a moment to support Liverpool..cant explain it.maybe later...hehe..
   Hayatilah...hehe

Apa yang korang tengok daaa..(1st Goal)

Just like me..sama siootttt..(2nd Goal)


Bagi aku MOTM (man of the match) perlawanan semalam bukan torres, bukan lucas dan bukan reina..tapi ketiga2 pemain ini aku pilih serentak..tak setuju? lantaklaa..ni aku punya perdapat daaa..even though permainan bola sepak dimainkan oleh sebelas orang..tapi aku tetap pilih 3 orang ni..Torres: 2 wonderful goal plus his effort to bully all back 4 chelsea deserve a credit..Lucas: Best game he had in Liverpool shirt i think. He's totally dominated in midfield area..and improving a lot..Reina: What can you say about his performance againt the blues..simply brilliant..his positioning, confidence and reflexes is unbelievable..One of the best goalkeeper in this business..aku kalau explain pasal bola in english ni memang boleh tahan sikit..tapi pasal benda lain aku memang fail sikit..haha..aku tak mau la citer pasal Chelsea banyak2 kat sini..yang penting diaorang kalah..Liverpool gets all 3 points..Next game lawan Wigan pulak..Hmm 3 mata yang wajib dikutip di JJB stadium.Selain daripada tu..tidak diterima dan tidak dipercayai..orang puteh kata 'Unbelievable' ..anyway macam biasa kalau di hujung bicara..Remember!!! You'll never walk alone

....Highlight Liverpool Vs Chelsea..adds by YouTube


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...