Monday, February 28, 2011

Anai-Anai Si Pembunuh Senyap


Arsene Wenger!Jangan sampai kabinetmu dimakan anai-anai sebab menatang ni adalah silent killer..hahaha..Ingat nak masuk tidur sebab Liverpool kalah..tapi pengorbanan tengok game Arsenal 'berbaloi-baloi' bila tengok abg Martin score last-last minit..Ko'syial'ni memang pembawa badi pada team Arsenal..I like..

Jangan biarkan kabinet anda dimakan anai-anai
Hmm gelakkan  Arsenal, team aku pun apa kurangnya.Tak da mood nak post pasal Liverpool kalah semalam.Potong stim betul! Liverpool dengan Arsenal ni pun lebih kurang jer..Liverpool dah 5 season tak dak piala..setahun lagi anai-anai akan mengganas!! Please la korang-korang semua..Boleh tak main dengan bersungguh-sungguh..Dah sampai lupa rasa nikmat tengok Liverpool julang piala!!! Adoiiiii.........! Sakit betul!

3 comments:

RABUN said...

tak per ada satu piala lagi dalam buruan liverpool

helmi haron said...

uefa aje kini harapan liverpool

Tengku Sidek said...

sangat berharap!..sebab anai-anai dah tak sabar lagi..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...