Sunday, February 27, 2011

Preview West Ham vs Liverpool - Gameweek 28 at Upton Park


Huh dah berapa hari aku tak meng 'aktif' kan diriku dalam dunia blogging ni..maklumlah sejak seminggu dua ni sibuk dengan preparation untuk Karnival Futsal Harian Metro yang berlangsung di Ferro Futsal semalam dengan hari ni..Main tak lah penat sangat tapi lebih penat menunggu giliran nak lawan..huhuhu..maklumlah ada lebih 300 team yang main..cukuplah pasal futsal ni.Aku nak write pasal Liverpool pulak.

Melihatkan keputusan perlawanan yang agak kurang memberansangkan dalam tiga perlawanan terakhir include back to back Europa League match against Sparta Praha sedikit menimbulkan rasa cemas.Kembalinya Steven Gerrard serta Luiz Suarez pastinya melegakan Kenny Daglish memandangkan barisan serangan yang diterajui Kuyt serta Ngog nampak kaku dan kurang menyerlah.Walaupun West Ham berada di tangga terbawah, ini bukan jaminan bahawa 3 mata adalah pasti kerana perlawanan EPL musim ini penuh dengan kejutan. King Kenny pastinya mengharapkan 3 mata penuh untuk dijadikan sebagai tonik sebelum menunggu kehadiran Manchester United di Anfield next week.

Barisan Kemungkinan:

Tengku's scoreline prediction: West Ham (1) vs (2) Liverpool 

Tengku's Headlines Prediction: SOOOARRez bang hattrick!!

P/s..Please please please kamu mesti menang! Kalau kamu kalah, kami kene maki!!..YNWA..

2 comments:

helmi haron said...

daniel agger kelly ngan johnson x blh main le.. gerrard pown x pasti

Tengku Sidek said...

masih dalam senarai..doubtful..hopefully dapat diturunkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...