Friday, February 11, 2011

The King of Tattoos..Daniel Agger



I'm the king of tattoos in world football - Agger
Agger Oh Agger..Kau ni memang lain macam betul..Gila babeng banyak tatu kat badan engko!! Kau memang ganas..Stylo!! Sebab ko player Liverpool, tak da masalah bagi aku..hahaha.

DANIEL AGGER'S TATTOOS..

Cover Line..
Cover Line jugak..
HAH..Ambik!!
 RAUL MEIRELES'S TATTOOS

Cantek Tak? Cantek kan?
MARTIN SKRTEL'S TATTOOS


Control2..Orang Kamera tengah usha..
STEPHEN IRELAND'S TATTOOS


Burok Betul!!
P/s: Pemain Liverpool memang dasat dengan tattos ni..Hopefully main pun sedasat tatu yang ada kt badan-badan diaorang tuh! Liverpool to win this week..Wigan, watch out!

2 comments:

sydney said...

Not a fan of body mutilation but Agger punye tattoo kat belakang tu design die siyes cool..Vikings, graveyard, Latin proverb.. Aku rase Agger ni minat Emo la haha

Tengku Sidek said...

hahaha..muka ganas, tatu cool plak tuh..players liverpool lagi..memang happening!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...