Wednesday, March 2, 2011

Badi Torres kepada Vidic Berterusan

Bawa bersabar semua..Gol akan menyusul nanti..
Korang percaya pada benda-benda macam badi tak?..aku, ntahla..tak mo komen.Nanti tersalah cakap susah.Vidic ni kalau jumpa jer Torres dalam satu game..mesti ditimpa musibah..

Kad Merah, Di 'ayam' kan dan jadi tak tentu hala..Kalau takat-takat Defoe, Drogba,Van Persie, Peter Crouch, Chamakh, Darren Bent tak da hal..Tapi Torres??? Sendiri mau ingat..hahahaha...

Lari pon tak dapat inikan meniarap..
Jangan tinggalkan aku Torres..!!
Kad Merah untukmu Vidic
Kad Merah lagi..
Merah dan terus Merah..

Pagi tadi punya game pun sama..Walaupun yang di 'foul' kan oleh Vidic bukan Torres tapi nama Ramires pun dah dekat-dekat dah..res res gitu..Memang malang untuk insan bernama Nemanja Vidic pagi tadi...
Namun even kalah 1-2 kepada Chelsea, Manchester United masih berada di atas carta liga.Sesuatu yang memang kita tak boleh nafikan..Liverpool! Bersiap-sedia untuk menambah kelukaan kepada Manchester United hujung minggu ini..In Kenny we trust!

Tengku's Man of the Match: David Luiz - Solid performance from Brazilian who bring 23 mil pound tagged at his name.

3 comments:

RABUN said...

liga yang macam roda, dari saat kita kehilangan segalanya, dorang dah hilang vidic, maka separuh kekuatan benteng setan goyah...

mari kita lihat sama ada agger, mirreles dan carrol sempat sembuh atau dak heheh

pokdin said...

Hahah..Vidic memang sengal..

Dia terbayang muka Torres kat mana-mana..Tu yg jiwa kacau tue..

Bagusla Vidic xder utk lwn Liverpool nanti..

Tengku Sidek said...

yes2..smalling dengan brown atau o shea...hmm lauk ikan tuh..hahahaha..vidic kena mandi bunga kalau jmpa torres..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...