Tuesday, March 8, 2011

Its a good win but still felt something missing


Lega melihat kemengangan Liverpool 3-1 ke atas Manchester United kelmarin.Aku gembira dan sekurang-kurangnya aku boleh juga tersenyum...TAPI honestly, thats it.Kalaulah kemenangan ini melonjakkan Liverpool ketangga teratas ataupun membuka kembali peluang mencabar kejuaraan liga..TENTU lebih puas! Biarpun tewas tapi pasukan kendalian Alex masih lagi berada dipuncak.Salah satu sebab aku jarang sangat tengok carta liga EPL.Adoii sakit la mata aku..

Bukan aku tak suka Kenny Daglish jadi manager, atau John Henry jadi owner baru.Suka Beb!..tapi lebih rasa terkilan kerana setiap musim aku dijanjikan harapan yang palsu tentang gelaran EPL.Setiap kali musim baru muncul, musim itu biasanya akan berakhir sekitar bulan February ataupun lebih awal! damn...

Hat trick Hero - Dirk Kuyt
Tapi Luis Suarez dan Andy Carroll memang terbaik!! terkenang zaman kegemilangan John Toshack dan Kevin Keegan..surely lebih hebat dari Crouch and Defoe..itu pasti..hahahaha...

Zaman dulu-dulu -Toshack & Keegan 
Liverpool's new No.9 in action..Torres who?
Setakat tengok..masuk la kalu berani..
                                  
Tengku's Word of the Day: Kuyt showed how easy to score a hat trick against Manchester United!!!                                           


2 comments:

Wan Gerrard said...

Kenny Daglish & John Henry baru masuk..bg peluang arsenal kejar je pun ok la..huhu

Tengku Sidek said...

Biar arsenal menang..tinggal 2 piala jer..peluang cerah sikit..jgn bagi man u potong kejuaraan Liverpool..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...