Saturday, May 21, 2011

Stjarnan FC

Stjarnan FC bukan lah kelab bola sepak yang berdiri sebaris dengan Real Madrid, Barcelona mahupun Liverpool tetapi mereka sebenarnya lebih terkenal oleh aksi-aksi celebration bila players mereka score goal. Just want to share dengan siapa yang tak tahu. Info lebih lanjut klik Stjarnan.












Banyak lagi yang bebudak ni buat..Gi lah tengok kat You Tube tu ha..Berlambak ada! have a nice day!

2 comments:

rabunmerah said...

hahaha kalau aku ref sekor sekor aku bagi kat kuning pasal celebrate yang melampui batas

Tengku Sidek said...

hahaha..just entertaining!awesome diaorg ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...