Thursday, January 6, 2011

We just don't good enough, MR ROY HODGSON

Kalah..kalah dan terus kalah..Arggghhh!!
Arggh..dah la mata ngnatuk bangun pepagi nak tengok Liverpool semata-mata.38 minit, Blackburn dah leading 1-0!!! What the F....Alahai Glen Johnson.Apa yang ko buat.You should do better than these because you were 17 million pound of player!! Jangan sampai ko kene ganti dengan Mahali Jasuli (Malaysian born player). Fuhh..tak pasal2 keluar nama pemain Malaysia.RH, you have 64 minutes to save your job..Aku rasa lapar sangat sekarang ni.Elok aku g masak maggie dulu lagi bagus.Mmmm, Benjani made it 2-0 for Blackburn on the 38 minutes..Ohh please...Liverpool was just not good enough at the moment..Harap-harap can do better in the 2nd half..Kita makan dulu!!Sotiris Kyrgiakos substitute with Agger and kuyt just came in after Liverpool trail Blackburn from 3-0 down.OMG!! 30 minutes to go and ''bye bye Roy, teksi untuk menghantar anda pulang sudah tersedia''..Please John W Henry, bring someone else even his name K.Rajagopal...haha
Pukul 4.30 pagi aku terpacak depan TV


Bersemangat ketika kedudukan masih 0-0
Peminat Liverpool jugak ni..tengok sampai tertido!!

Adoi..dah 2-0...apa lah nak jadi Liverpool ni
Maggie Curry in action
Makan maggie sambil bertenet

Nyum2
Sorry la, aku nak masuk tidur.Tak sanggup aku nak tengok lagi..bukan tak support, tapi paham-paham lah sendiri SAKIT HATI!!!!!!! 


Dapat jugak Liverpool gol saguhati minit ke 80.Hmm siapa lagi kalau bukan Gerrard..walaupun lepas tu penalti tak masuk, aku tak salahkan Gerrard sebab yang lelain memang teruk dan tak layak untuk menang.


Keputusan Penuh: Blackburn Rovers 3 - 1 Liverpool

Biasa aku akan pilih MOTM, tapi kali ni Shit Of The Match..Simply Glen Johnson!!!

3 comments:

Seizer said...

sori tengku sidek! nak datang sini takleh tinggal jejak sebab blog aku kene ban ngan shoutmix huhu

Tengku Sidek said...

apesal bro dengan shout mix..ade buat hal tak elok ke...huu..takut gak cam ni..

Seizer said...

tah... aku terlebih blogwalking kot... anyway follow sini.. YNWA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...