Friday, January 28, 2011

Liverpool Back On Tracks..

Liverpool (1) vs (0) Fulham
Berbaloi-baloi effort aku bangun pagi nak tengok Liverpool menang pagi kelmarin.Abis adik ipar aku kene kejut sebab untuk temankan aku tengok Liverpool lawan Fulham.Seram tu nak tengok sorang-sorang sebab rumah yang aku duduk ni pernah masuk perompak.Kalau 2 orang tuh beranilah sikit.Even menang tak besar dan tak thrilled macam Man U menang dengan Blackpool tapi hati aku tetap puas.Sebab lama sangat rasanya Liverpool tak menang back to back dalam liga!! Rasanya macam aku ni sokong kelab-kelab bawahan pulak sebab nikmat kemenangan jarang sangat dinikmati masa regime Roy Hodgson.Now, bawah kendalian Kenny Daglish Liverpool kini mula menunjukkan peningkatan yang sangat ketara (ketara ker? suka hati aku lah, sebab aku yang tulis..hahah)

Tengku's Rates for Liverpool players:

Pepe Reina (6/10): Tidak melakukan sebarang kesilapan.Mantap!
Martin Kelly(7/10): Good in the air and consistent so far.Deserved to be in 1st eleven.
Glen Johnson(7/10): Solid performance for England international. Macam ni lah player harga 17 juta pound main!
Daniel Agger (8/10): Superb at the back.Modern defender who can drived the ball forward.
Martin Skrtel (6/10): Made some mistake but fortunately Fulham forward just awful last night.
Christian Poulsen (6/10): Do dirty works in front of defender.Decent performance.
Steven Gerrard (6/10): Performed below from his standard.
Raul Meireless (8/10): Improved a lot under Kenny regime.Should score on 1st goal situation but his performance last night was really good.MOTM again!
Dirk Kuyt (7/10): Run all over the pitch as usual. Decent performance.
Maxi Rodriguez (6/10): Biasa yang sedang2 aja!!!.Macam biasa memang tamak sikit depan gol.
Fernando Torres (7/10): Just unlucky not to write his name on score sheet. Good performance from El Nino.
Jonjo Shelvey (5/10): Tak banyak masa untuk menunjukkan sesuatu namun hantaran serta kawalan bolanya memang baik.
Fabio Aurelio (5/10):Menghabiskan banyak masa mengeluarkan bola dalam 10 minit terakhir.

Thanks Mr Pantsil !!!!

2 comments:

Darion Daron said...

bagus Liverpool keep it up...

Nik Saiful Anuar said...

hope suarez arrival will give new hope, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...