Sunday, June 5, 2011

Footballer Styles

Kalau setakat rambut 'dai' kuning perang dah biasa sangat..
Kalau setakat rabut panjang macam ekor kuda pun dah biasa sangat..
Kalau setakat pakai but bola berwarna warni pun dah biasa sangat..
Kalau setakat rabut cacak akibat minyak rambut 'tancho' pun lagi biasa...
How about this!


Toda - Notable Japanese Player in World Cup 2002
Look at his nose..-Robbie Fowler
Ni aku bukan suka-suka pakai tau!-Peter Cech
'Hanya kerana mata..'' - Edgar Davids
Buruk! Hodoh!,hahaha-Terry
Tsuneyasu Miyamoto
Nak jugak!...Ivica Olic
Harapkan rambut jer laa..-Cisse
Arrghhh! buruknya rambutku! - Cisse
Ni stylo sikit...-Chivu
Ni plak dah macam ZORRO-Martin Demichelis
Ada yang bersebab dan ada yang sengaja! So next time la aku story mory pasal kenapa diaorang jadi macam ni..to be continue

2 comments:

panji tengkorak said...

van buyten?bkn Demichelis ke???

Tengku Sidek said...

oppss silap sudaaaa...mamai kepala aku ni haa..tq panji...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...