Monday, August 15, 2011

Liverpool's opener for new season ended with draw


It's all about Suarez: He got a penalty, he missed it, then
he scored it, he's run all around the pitch..in the end..
He will die!
Most fans said..its only an early stage la bro..rileks jgn menggelabah..-Early stage lah nak ambik mood!

Some fans said..Players belum serasi lagi..2-3 game pas ni baru MANTOP! - Kalau alasan nak tunggu serasi, jawabnya before krismas dah boleh ucap hi2 bye2 la dekat En.Title.

Ada jugak yang cakap-cakap.Tengok..tengok..Chelsea, Arsenal pon seri jugak..Man U pon hampir seri..tak kuat mana pon! - Chelsea away, Arsenal away dan Man U pon away..pe cer!

...Lepas ni game dengan Arsenal, Fabregas, Nasri dan Gervinho tak ada..confirm 3 point dalam tangan! - Sunderland pon tak da 3 org mamat ni..kita seri jugak..huhu

yes..life must go on..look forward and be positive BUT for me Liverpool miss a big chance to sent a warning to title or European contenders that The real REDS sula bangun maaaa! especially when we failed to get a 3 point at home..so disappointed..and my weekend GLOOM till today! 

Dan aku malas nak komen pasal individual players performance sebab everybody who saw that game had right to judge. Honestly we need to work hard especially at the back and final pass to our striker.If we cant keep the ball on our feet against team like Sunderland at Anfield, its worrying me much!  Dan kita tak boleh bohong yang many fans still merindui kelibat Steven Gerrard ditahap terbaik! Kalau seorang pon dibahagian tengah gagal menyamai atau sekurang-kurangnya menghampiri level terbaik Steven Gerrard,percayalah yang Suarez akan mati kekeringan di bahagian hadapan!

Strategi Cattermole mengajak Downing 'sehati berdansa'
pada 2nd half berjaya menghilangkan fokus pemain bernilai
20 juta ni..adoiii..


In Kenny we trust but only with a WIN against Arsenal this week..hehehe

You'll never walk alone!!!!

2 comments:

KhaiRin said...

hero tamil (liverpool) mmg mcm tu...klh dulu pastu br bangkit..

Tengku Sidek said...

Bro Khairil..kalau players memang dr tamil naidu aku stuju..padayappa sekali tumbang terus team lain..ini pemain ala inggeris..putih..jauh sekali kulit gelap...!! adoii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...