Friday, October 28, 2011

..............I'm back!

Lama sudah tak update blog ni..Hmmm betul lah cakap orang kalau kita sengsorang yang jaga blog, memang akan ada time-time yang kita rasa langsung malas nak sentuh! Then apa sebab aku tetiba nak update? Hmm ntah..maybe sebab sesekali aku masuk aku tengok ada jugak yang menjengah blog cabok aku ni..Ntah la aku pon tak tahu..tetiba jer aku nak letak post baru!..Lepas final Piala Malaysia di padang bendang Shah Alam sabtu ni baru aku komen..syok sikit yer dak! So no gambar, No video sebab nak mula balik kena pelan2 kayoh!

see ya....

4 comments:

KhaiRin said...

welkam bek! bkn setakat men kt bendang scoreboard pon x berfungsi

Alisha Residenc said...

anda boleh sila pertukaran pautan, sila? Saya akan melakukan perkara yang sama,
laman saya http://alisharesidence.blogspot.com/
berharap anda jangan keberatan

Gerrard said...

cool stuff

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...